Program manifestacije “Odbrana Popovića i Salkanovog Hana”: *Arhiva

Obavještenja

Petak, 06.07.2018. godine:

  • 14:00 sati – Polaganje cvijeća na šehidskom mezarju u Brezi;
  • 16:00 sati – Obilazak porodica šehida;
  • 20:00 sati – Polaganje cvijeća na spomen obilježju u Salkanovom Hanu;20:35 sati (iza akšam namaza) – Tevhid šehidima u mektebu u Popovićima.
  • Nedjelja, 08.07.2018. godine:
  • 09:00 sati – Prijava ekipa za učešće na memorijalnom malonogometnom turniru “Tufo Alić”;
  • 10:00 sati – Otvorenje memorijalnog turnira u malom nogometu “Tufo Alić” – stadion u Popovićima;
  • 11:00 sati – Polaganje cvijeća na spomen obilježju u Popovićima i obraćanje gostiju (načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić, predsjedavajući OV Ilijaš Mahir Dević, ministar za boračka pitanja KS Muharem Fišo);
  • 18:00 sati – Dodjela zahvalnica i priznanja učesnicima turnira i zatvaranje turnira.
Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.