Promocija knjiga „PREŽIVJETI 21 STOLJEĆE ,i IZOPAČENO ČOVJEČANSTVO “autorice Žane Alpeze

Redakcija 22. feb 2021 ID: 10825

Hrvatsko Kulturno Društvo HKD NAPREDAK ILIJAŠ, organizira Promociju knjige pod nazivom „Preživjeti 21 stoljeće“ i „Izopačeno Čovječanstvo“ autorice Žane Alpeza,u prostorijama BIZNIS Centra Ilijaš ,dana 26.02. (petak) s početkom od 18:00h.

Ukratko o knjigama : Knjiga „Preživjeti 21 stoljeće“ i knjiga „Izopačeno Čovječanstvo“ je skup kolumni koje autorica Žana Alpeza piše za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnje četiri godine. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. U njoj otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

6033be4a8897aŽana Alpeza rođena je u Ledincu, općina Grude . Nakon višegodišnjeg rada u medjunarodnoj tvrtki ,je osnovala Udrugu i socijalno poduzeće. Predsjednica je Udruge pod nazivom „Pravi Put“. Udruga radi sa svojim aktivnostima na području čitave BiH ,te i šire.Od 2015 godine na području Hercegovine su završeni neki od važnih projekata sa vladinim sektorom, raznim organizacijama kako domaćim tako i inozemnim, nevladinim sektorom, vijećem mladih raznih općina i slično. U zadnje dvije godine udruga radi sa inozemnim institucijama.

Mentorica je u Razvojnoj agenciji Zapadno hercegovačke županije “Herag” na području strategija i planiranja tržišta.

Autorica je knjiga pod nazivom „Izopačeno Čovječanstvo“ i „Preživjeti 21 stoljeće“ . Knjige „Izopačeno čovječanstvo“ i „Preživjeti 21 stoljeće“ je skup Kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnjih četiri godine.

Zadnje četiri godine piše kolumne za web portale u Srbiji, Hrvatskoj,i BiH. Piše i za Katolički mjesečnik „Naša Ognjišta“, kao iz mjesečnik Hrvatske Novine Subotice Srbija.

Dobitnica je mnogih nagrada i to izdvajamo:
– Nagrada za najbolju žensku business ideju podržana od Američke Ambasade u BiH, Interventnog fona za žensko poduzetništvo u BiH, u 2012 god.
– Nagrada „Dama godine regije 2018“ ,koja se dodjeljivala u Srbiji gdje je sudjelovalo nekoliko zemalja država regije, dobitnica je ove nagrade iz Bosne i Hercegovine.
– 2019-Specijalna nagrada za Individualni Razvoj Filantropije u BiH, koja se organizira unatrag par godina uz podršku Europske Unije, THE SIGN ,The Balcan Trust of Democracy,te fondacije Mozaik.
– 2019- „Balkan Awards 2019“, za socijalno humanitarni rad, doprinos, stvaralaštvo, umrežavanje, nagrada se dodjeljivala u Beogradu.

6033be774b1ed

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 22. feb 2021 @15:23 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2102-221523-10825 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button