Prvačići OŠ “Stari Ilijaš” na obilježavanju 14. godišnjice Oružanih snaga BiH *Arhiva

Info: Aktivni članci 550, Arhivirani članci 4683

U povodu obilježavanja 1. decembra – Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Komanda Brigade taktičke podrške OS BiH danas realizira aktivnosti ‘Prezentacija operativnih sposobnosti jedinica OS BiH‘ i ‘Dan otvorenih vrata‘, koje će biti održane u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju ‘Safet Zajko’, Halilovići br. 45, Sarajevo, u srijedu 20. novembra (danas), od 10:30 sati.

Ovaj događaj posjetio je veliki broj osnovaca, srednjoškolaca, studenata, kao i građana, za koje je upriličena prezentacija dijela operativnih sposobnosti Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Građanima su predstavljeni segmenti OS BiH kao što su vojna policija, vojni orkestar, EOD tim, kao i naoružanje i oprema koji su na upotrebi u OS BiH.

Dva razreda prvačića JU OŠ “Stari Ilijaš” dio su osnovaca koji su posjetili ovaj događaj, a to će za naše školarce biti nezaboravno iskustvo.

5dd5093388e755dd536f9d41ce 5dd53712b4ceb

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.