Prvenstvo Federacije BiH za kadete, juniore i mladje seniore: Prvak Federacije BiH Mensur Đozić *Arhiva

BiHSport

Ovog vikenda u sportskoj dvorani Novo Sarajevo na Grbavici, odrzano je prvenstvo Federacije BiH za kadete, juniore i mladje seniore. KBS ORKKA ovim prvenstvom, otvorio je drugu takmicarsku polusezonu, sa stilom, osvojivsi federalne medalje u svim uzrasnim selekcijama. 

5b955fd7b34d9Devet takmicara KBS ORKKA, u pratnji trenera Zeljka Zombre, osvojili su ukupno 5 medalja i to jednu, dvije srebrene, dvije bronzane i jedno 5 mjesto. Zlatnu medalju i titulu prvaka Federacije BiH, osvojio je Đozić Mensur, borbe U21, -75 KG.
Srebrene medalje i titule viceprvaka BiH, osvojili su Cajic Hamza, borbe U21 -84 KG, koji nazalost gubi zlato u zadnjoj sekundi, i Omerovic Bakir, borbe kadeti -57 KG.
Bronzani su bili Muradbasic Haris borbe juniori -68 KG i Husic Benjamin, borbe kadeti -52 KG, dok je plasman na 5 mjesto osvojila Hadzimehmedovic Amina.

Autor članka je Redakcija sa 142 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.