Pucnjava u Ljubini: Uhapšen 29-godišnjak *Arhiva

Ilijaš

Jučer prijepode, policiji u Ilijašu, javljeno je da je u Ljubini došlo do upotrebe vatrenog oružja.

“Na lice mjesta izašli su policijski službenici ove policijske stanice koji su ustanovili da je iz vatrenog oružja – pištolja – pucao A. S. (1989.). Ovom prilikom nije bilo povrijeđenih  lica, a od dejstva zrna oštećeno je motorno vozilo “Golf A4″, vl. A. S. O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su izvršili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo”, saopćeno je iz MInistarstva unutrašnjih poslova KS.

Istog dana, policajci iz ilijaša uhapsili su A.S zbog krivičnih djela izazivanje opće opasnosti) i oštećenje tuđe stvari.

Prilikom hapšenja,  kod istog je pronadeno vatreno oružje marke CZ 7,65 mm, s jednim okvirom bez municije.

Autor članka je Redakcija sa 254 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.