Radosna vijest za dječaka Emira Buzu

BiHHumanost

Devetogodišnji Visočanin Emir Buza koji je bolovao od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda je izliječen.
Ovu vijest na svom Facebook profilu je objavio Emirov otac Almir. Emir se izliječio u Turskoj, gdje je otputovao zahvaljujući donacijama koje su skupili Bosanci i Hercegovci.

– Želimo da čestitamo svima Novu 2019 godinu. Mnogo zdravlja,ljubavi,sreće i nadasve pameti. Nama će današnji datum ostati duboko urezan u našem životu..02.01.2019. Jutros smo dobili najradosniju vijest..Doktori su potvrdili da je naš Emir uspješno izliječen! Ne postoji ništa slično da Vam uporedimo, količinu naše srće,radosti,suza,veselja…Hvala Bogu što nam je dao snagu da ovo iskušenje prebrodimo.Hvala Bogu što nam je podario ovoliko prijatelja. Hvala Vama do neba armijo dobrih ljudi i istinskih prijatelja – napisano je na Facebook profilu Almira Buze, a u potpisu su stajali Emir, Ajdin, Neira i Almir Buza.

TAGOVI:
/
Sadržaj ovog članka prenosimo sa Vijesti.ba@Preuzeto.
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.