Radovi na dionici od Mahmutović rijeke do mosta ispod sela Seoce *Arhiva

Info: Aktivni članci 534, Arhivirani članci 4439

Danas su radnici komunalno breza vršili radove na postavljanju cijevi za vodu. Radove su obavljali na dionici od Mahmutović rijeke do mosta ispod sela Seoce.
Uzimajući potoke koji se slijevaju sa Čemerske planine i koji su ujedno i pritoke rijeke Misoče koja inače snadbjeva Ilijaš pitkom vodom.  Koliko smo mi upoznati ovi radovi su u vodozaštitnoj zoni JKP Vodostan Ilijaš pa molimo odgovorne da ispitaju  slučaj ukoliko nisu upoznati sa aktivnostima Komunalnog iz Breze.

Radnici koji su radili na ovoj dionici ne obračajući pažnju na bitnost ovih pritoka ostavili su smeće iza sebe. Molimo Komunalno Breza da malo bolje edukuje svoje radnike o odnosu prema prirodi a posebno  u tome da ne ostavljaju smeće u kanjonu rijeke koju građani Ilijaša koriste pa piće.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.