Radovi na dionici od Mahmutović rijeke do mosta ispod sela Seoce *Arhiva

Ilijaš

Danas su radnici komunalno breza vršili radove na postavljanju cijevi za vodu. Radove su obavljali na dionici od Mahmutović rijeke do mosta ispod sela Seoce.
Uzimajući potoke koji se slijevaju sa Čemerske planine i koji su ujedno i pritoke rijeke Misoče koja inače snadbjeva Ilijaš pitkom vodom.  Koliko smo mi upoznati ovi radovi su u vodozaštitnoj zoni JKP Vodostan Ilijaš pa molimo odgovorne da ispitaju  slučaj ukoliko nisu upoznati sa aktivnostima Komunalnog iz Breze.

Radnici koji su radili na ovoj dionici ne obračajući pažnju na bitnost ovih pritoka ostavili su smeće iza sebe. Molimo Komunalno Breza da malo bolje edukuje svoje radnike o odnosu prema prirodi a posebno  u tome da ne ostavljaju smeće u kanjonu rijeke koju građani Ilijaša koriste pa piće.

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.