Raspisani javni pozivi za prijem djece u sarajevske vrtiće

Redakcija 9. jun 2021 ID: 18029

Ministarstvo za odgoj i obrazovanje obavještava da je JU „Djeca Sarajeva“ raspisala javni poziv za upis djece u vrtiće za školsku 2021/2022, uključujući: Javni poziv za redovan prijem djece u cjeloviti razvojni program u školskoj 2021/2022. godini i Javni poziv roditeljima/starateljima djece obaveznika predškolskog odgoja i obrazovanja u Kantonu Sarajevo za prijavu i upis djece u vrtiće JU“Djeca Sarajeva“ i osnovne škole u kojima se realizira obavezni program za školsku 2021/2022. godinu.

Ovom prilikom informišu da su za školsku 2021/2022. počeli s radom i sljedeći vrtići:

Vrtić “Bulbuli” u organizacionoj jedinici Stari grad, za upis djece u cjeloviti razvojni program za mješovitu grupu od 6 mjeseci do 3 godine života i mješovitu grupu djece od 3 godine do polaska u školu,

Vrtić “Vjeverica”, u organizacionoj jedinici Novi Grad, za upis djece u cjeloviti razvojni program za odgojnu grupu uzrasta 1-2. godine, odgojnu grupu uzrasta 2-3. godine života, odgojnu grupu u 4. godini života, odgojnu grupu u 5. godini života, odgojnu grupu u 6. godini života,

Vrtić “Umihana Čuvidina”, u organizacionoj jedinici Novi Grad, za upis djece u cjeloviti razvojni program za odgojnu grupu uzrasta 1-2. godine života, odgojnu grupu uzrasta 2-3. godine života, odgojnu grupu u 4. godini života, mješovitu grupu djece od 3. godine do polaska u školu, kao i – vrtići “Bulbuli” i “Vjeverica” za upis djece u obavezni program.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 9. jun 2021 @16:35 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2106-091635-18029 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button