“Razvlačenje pameti” u Skupštini KS: Konanović vs Dević *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

Maratonsku sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo obilježilo je nekoliko žučnih rasprava na relaciji vladajućih i opozicionih zastupnika.
Publika ispred malih ekrana cijelog dana ima priliku uživo pratiti sjednicu Skupštine koja u pojedinim trenucima izlazi iz okvira dobrog ukusa zbog dobacivanja, uvreda, reakcija i odgovora zastupnika koji primaju platu upravo od građana koji ih posmatraju putem televizora.

Jednu od “burnih” rasprava oko 21:30 sati vodili su predsjedavajući Skupštine KS Elmedin Konaković i zastupnik iz SDA Mahir Dević, koju možete pogledati u snimku. Prije Devića, u raspravi sa Konakovićem je bio i zastupnik Aljoša Čampara.

“Namjere da se uz replike, krive navode i ostalo razvlači pamet do jedan sat, neće proći. Izvolite”, poručio je Konaković te dao riječ zastupnicima.

Zastupnica Bibija Kerla je uzela riječ i poručila: “Ja imam repliku na sve vas i 104 ispravke krivog navoda.”

Ko je upravu, a ko nije, zasigurno će ostati na sud javnosti.

Izvor: Klix.ba

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.