Realizacija projekata JKP Vodostan Ilijaš u Industrijskoj zoni Luka *Arhiva

Ilijaš

U utorak, 25.9.2018. godine, počeli su radovi na postavljanju nove vodovodne i kanalizacione mreže u Industrijskoj zoni Luka.

Planirano je da se postavi novih 250 metara vodo i kanalizacionih cijevi.

Izvođač radova su uposlenici JKP “Vodostan” Ilijaš.

U toku jučerašnjeg dana završeni su radovi na rekonstrukciji rezervoara pitke vode kapaciteta 3000 metara kubinih postrojenja na Karašnici.

Vrijednost radova je 48 000 KM a investitor je JKP “Vodostan” Ilijaš, javljaju iz JKP Vodostan Ilijaš.

TAGOVI:
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.