Redovna sjednica Udruženja penzionera u četvrtak 24.10.2019. godine *Arhiva

Info: Aktivni članci 480, Arhivirani članci 3594

Udruženje penzionera Ilijaš održat će redovnu, kao i svečanu sjednicu u četvrtak, 24.10.2019. godine. Najvažnije tačke dnevnog reda na redovnoj sjednici koja počinje u 10 sati su usvajanje zapisnika sa treće redovne sjednice Skupštine Udruženje penzionera Ilijaš, izvještaj o finansijsko-materijalnom poslovanju, podaci o broju obavljenih posjeta i isplaćenim posmrtninama, kao i izvještaj Nadzornog odbora o uvidu u rad i poslovanje Udruženja za prvih šest mjeseci 2019. godine.

Na svečanoj sjednici koja počinje u 12:00 sati predviđeno je obraćanje predsjednika Izvršnog odbora Udruženja penzionera povodom Dana penzionera, te obraćanje gostiju.

Sjednice će se održati u Klubu penzionera, ulica Ivana Franje Jukića br. 4 Ilijaš.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.