Rekonstrukcija vodovodne mreže u Donjoj Luci (FOTO) *Arhiva

Aktivni članci 6 od 858, Arhivirani članci 18 od 2953

U toku je rekonstrukcija i proširenje vodovodne mreže u Donjoj Luci, a radi se o zamjeni dotrajalih kao i ugradnje novih vodovodnih cijevi.

Na lokaciji izvođenja radova zatekli smo i predsjedavajućeg Savjeta mjesne zajednice Luka gosp. Elmina Brkića koji nam je kazao da se radovi na području čitave mjesne zajednice vrše prema prioritetima, a nedavno je u ovom dijelu Luke završena kanalizacija koju su isto tako radili uposlenici firme JKP “Vodostana” d.o.o. iz Ilijaša.Gosp. Brkić ovom prilikom želi pozvati sve građane MZ Luka da imaju strpljenja tokom izvođenja radova jer nam je zajednički cilj poboljšati infrastrukturu čitave mjesne zajednice -dodao je.

Radove izvodi JKP “Vodostan” d.o.o. iz Ilijaša.

Pogledajte nekoliko fotografija koje smo zabilježili na licu mjesta.

5d9c613e8fff2 5d9c61593fb2e 5d9c616222ae3

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@ilijas.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati i putem Viber broja +38762-118-465, na mail redakcija@ilijas.net ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.