Restoran “Memić” organizuje humanitarni koncert za pomoć našoj sugrađanki Amini Bradić *Arhiva

DogađajiHumanostIlijaš

Restoran pizzerija “Memić” Ilijaš, u četvrtak, 20. decembra 2018. godine, organizuje humanitarni koncert za pomoć teško oboljeloj Amini Bradić iz Ilijaša.

Dvadesetosmogodišnja Amina (Midhat) Bradić iz Ilijaša (Donja Luka) je oboljela od teške bolesti pod nazivom “Lymphoma malig. Hodgkin”, jedne od vrsta karcinoma koji zahtjeva skupo liječenje koje sama porodica ne može priuštiti.

Naime, potreban je lijek koji nije dostupan u Bosni i Hercegovini, a naziv lijeka je “BRENTUIXIMAB VEDOTIN”, cijena tromjesečne terapije je cca 60.000 KM. Za liječenje je potreban period od godinu dana.

Povodom toga, u restoranu “Memić” bit će upriličen humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja dijela sredstava za oboljelu Aminu.

Cijena karte 5 KM.

Gosti koncerta:
Mirza Šut, Ruža Efendić, Sanel Smolo, Amela Brdar, Edin Džigal, Armin Šabić, Ilhana Duraković, Eldar Buljetović, Anan Mršo, Fadil Ribić, Dženeta Halilić, Semir Hasić, Nedim Dedić, Mirsena Avdić, Almedin Omerhodžić, Alma Ajdinović, Nejla Keškić, Memnun Muzaferija, Haris Šabanović, Muamera Dželko, i drugi.

Uplate se mogu izvršiti na tekući račun njenog oca Midhata Bradića otvorenog kod Vakufske banke D.D. Sarajevo, Ekspozit Ilijaš 02.

Žiro račun je 1602008500027088, a s obzirom da otac oboljele Amine ima samo tekući račun potrebno je navesti i broj 5061-04-206314 u polju primalac.

Kontakt telefon od porodice: 033 835 658

Karte za koncert mozete kupiti kod:
Restoran pizzerija “Memić”, Adis- Nedžla, BerZad

5c101400f255b

Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.