FotoIlijaš

Riješen problem: Postavljena nova saobraćajna signalizacija u ulici Hašima Spahića u Ilijašu

Saobraćajna signalizacija je postavljena u najkraćem mogućem roku.

Nakon što je održan sastanak u prostorijama kabineta općinskog načelnika na kojem su prisustvovali načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić, pomoćnik načelnika za saobraćaj i komunikacije Aziz Fazlić, komandir PS Ilijaš Mirsad Kurspahić i pomoćnik, predsjednik MZ Ilijaš Grad Kenan Hasić i predstavnik stanara Halil Sulejmanović, danas su postavljeni saobraćajni znakovi u ulici Hašima Spahića te je tako problem manjka parking mjesta riješen.

Na radnom sastanku je pronađeno privremeno rješenje problema a to je uspostovljanje jednosmjerne ulice te postavljanje saobraćajne signalizacije.

Saobraćajna signalizacija je postavljena u najkraćem mogućem roku.

-“Ovim putem zahvaljujemo se općinskoj službi na brzoj reakciji te MZ Ilijaš Grad na zalaganju. Također hvala i svim građanima koji su dali doprinos peticiji”, kazao je predstavnik stanara Halil Sulejmanović.

Na radnom sastanku spomenuto je i pitanje izgradnje dodatnog parkinga za stanare pomenutih zgrada te o postavljanju usporivača saobraćaja iz pravca Karašnice. O tim pitanjima će se uskoro znati više informacija.

5656 refrgtrhz

Povezani članci

Back to top button