Sajam francuskih univerziteta u Sarajevu *Arhiva

BiHDogađaji

Datum događaja: 07 Nov
Mjesto događaja: Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu, Franje Račkog 1, Sarajevo

Svake godine Francuska primi 300.000 stranih studenata i nalazi se na trećem mjestu u svijetu po broju stranih studenata. Sa mrežom od 3.500 ustanova visokoškolskog obrazovanja Francuska nudi veliki izbor studija u svim oblastima i na svim nivoima, jednaka prava za strane i domaće studente, francuski jezik i kulturu, mogućnost studiranja na francuskom i engleskom jeziku i, prije svega, visokokvalitetno obrazovanje.

Kako bi studentima predstavili cjelokupnu ponudu studija u Francuskoj, različite procedure upisa, te različite mogućnosti finansiranja, uključujući i stipendije Francuske vlade, Francuska ambasada i Campus France u Bosni i Hercegovini organiziraju po peti put Sajam francuskih univerziteta koji će se održati 7. novembra 2018. od 10:00 do 15:00 na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Autor članka je Redakcija sa 144 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.