Predstavljamo Vam
Ispod su neki od linkova koji predstavljaju Ilijaš

Sajam “Žena, ljepota i cvijeće”

Sedmi sajam frizersko- kozmetičkih škola “Žena, ljepota i cvijeće” održan je 23.04.2017.godine na Ilidži. Učenici 25 srednjih škola iz cijele Bosne i Hercegovine takmičili su se u maštovitom kreiranju frizura, šminkanju i odabiru najboljih modnih kreacija.

Prema riječima Nade Brezar, predsjednice Udruženja “Uzufik”, tema ovogodišnjeg Sajma bio je retro stil iz pedesetih godina. “Svoje kreacije pokazali su nam učenici i frizersko-kozmetičke akademije iz Posušja, Brčkog, Srebrenika, Mostara, Zavidovića, Maglaja…

Sedmu godinu zaredom nastojimo da đacima strukovnih škola pružimo podršku, da ih ohrabrimo, ali i naučimo određenim vještinama”- istakla je Brezar. Prema odluci internacionalnih sudija, najbolju mušku frizuru na Sajmu napravio je Haris Alagić iz Sarajeva.

Amna Bašić, također iz Sarajeva, bila je najbolja u izradi ženske frizure. Amna je učenica I3 razreda JU SC “Nedžad Ibrišimović” Ilijaš.

Laureatima ove prestižne i vrijedne nagrade upućujeme iskrene čestitke, sa željom da budu uspješni i u narednom periodu.

izvor: Dnevni avaz

Prijavi Članak

Ukoliko smatrate da sadržaj koji se nalazi u članku nije trebao i ne smije biti objavljen molimo vas da to prijavite i navedete vaše razloge. U interesu nam je da su sve objavljene informacije tačne. Molimo vas da nam ako imate dodatnih informacija vezano za ovaj članak iste pošaljete putem ove forme. Hvala vam, Redakcija Ilijas.net Portala