Samo 20 000 KM u budžetu KS za rekonstrukciju starog grada Dubrovnika *Arhiva

Mi kao općina Ilijaš smo planirali 100 hiljada za rekonstrukciju starog grada i već imamo planiranih 30 hiljada i morat ćemo još više sredstava odvojiti za ovu namjenu

Info: Aktivni članci 604, Arhivirani članci 4683

Zastupnika SDA Mahir Dević u Kantonu Sarajevo na iznos od 20 hiljada km, koji je nova Vladajuća šestorka uvrstila u budžet je smiješan iznos za sami značaj  lokaliteta starog grada Dubrovnika u Ilijašu.

Mi kao općina Ilijaš smo planirali 100 hiljada za rekonstrukciju starog grada i već imamo planiranih 30 hiljada i morat ćemo još više sredstava odvojiti za ovu namjenu. Planiranio je 1 milion za potpunu rekonstrukciju starog grada Dubrovnika po ovom intenzitetu ove nove vlade znači za nekih 25 godina će bit rekonstruisan. Svi amandmani SDA su odbijeni iz razloga što su oni drugi navodno predložili. Mi nećemo podržati ovaj budžet Kantona Sarajevo. “Rekao je Dević na Kantonalnoj skupštini.

Mislimo da se trebalo očekivati dosta više od ove nove vlade jer po prvi put Iljaš ima dva Ministra u  vladi, sramno je da Ilijaš nema veću financijsku podršku od šestorke.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.