Sanirane udarne rupe i propali dijelovi asfalta od Starog Ilijaša do Bioče *Arhiva

Info: Aktivni članci 350, Arhivirani članci 4695

U mjesnoj zajednici Luka, tačnije cijelom dionicom puta od Starog Ilijaša do Bioče, a koji je u području MZ Luka izvršeni su radovi na sanaciji udarnih rupa i propalih dijelova ceste.

Moramo napomenuti da je zahvaljujući aktivnostima Savjeta ove mjesne zajednice  posljednih dana urađeno dosta na ovoj putnoj komunikaciji.

Predsjedavajući Savjeta mjesne zajednice Elmin Brkić za naš portal je kazao da se nada da će u narednom periodu, na području cijele MZ, a u saradnji sa građanima raditi na rješavanju svih eventualnih problema, na koje građani ukažu. Također je naglasio da je Savjet mjesne zajednice na raspolaganju građanima.

Saniranje udarnih rupa i propalih dijelova asfalta uveliko će olakštati putnu komunikaciju za stanovnike ove mjesne zajenice, posebno Biočane.

5d32c2e07d640 5d32c2f09b311

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.