Saobraćajna nesreća na autoputu u Semizovcu, policija na terenu *Arhiva

BiH

U večernjim satima na autoputu na potezu Jošanica-Podlugovi, u mjestu Semizovac, došlo je do saobraćajne nesreće.

Kako su nam kazali iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a), nesreća se dogodila nešto prije 20 sati, a još uvijek nema informacija o eventualno povrijeđenim osobama.

Na mjestu nesreće se nalaze pripadnici sarajevske policije.

Zbog saobraćajne nesreće autoputu A-1 smjer Sarajevo sjever- Podlugovi, potpuno je obustavljen saobraćaj, do završetka policijskog uvđaja, navode iz BIHAMK-a.

Autor članka je Redakcija sa 141 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.