Saobraćajna nesreća u Podlugovima (Foto)

Na terenu se trenutno nalazi policija koja utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće

Ilijaš

U mjestu Podlugovi kod Ilijaša danas je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovalo jedno vozilo “golf V”. Prema informacijama koje smo dobili od MUP-a KS u nesreći su povrijeđena dva mladića koji imaju oko 20 godina, od kojih je jedan teže povrijeđen. Iz MUP-a nam je saopšteno da je automobil udario u stabilo te je zbog siline udara teško oštećen. Na terenu se trenutno nalazi policija koja utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

5c28dd4676b79

5c28e9f172ae1

5c28ea44913a8

Autor članka je Redakcija sa 119 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.