Saopštenje MUP-a KS o saobraćajnoj nesreći u mjestu Ljubina *Arhiva

Info: Aktivni članci 507, Arhivirani članci 4169

Dana 17.11.2018. godine oko 13:35 sati na kolovozu magistralnog puta M-18 (Sarajevo – Tuzla) u mjestu Ljubina, općina Ilijaš, dogodila se saobraćajna nesreća.

Došlo je do sudara vozila marke VW Golf 2 vlasništvo R.A. kojim je upravljao vozač M.B. rođen 1954. godine iz Nevesinja i teretno motorno vozilo marke Iveco vlasništvo Adoprom AG d.o.o Srebrenik kojim je upravljao vozač E.S. rođen 1983. godine iz Zvornika.

Na licu mjesta je smrtno stradao vozač vozila VW Golf 2 B.M. i putnik M.R. rođen 1959. godine iz Nevesinja čija su tijela prevezena u prosekturu “Bare” radi obdukcije.

Teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila Golf 2 N.B. rođen 1985. godine iz Prištine koji je zadržan na daljem liječenju na KCUS-u u Sarajevu. Također, još jedan putnik iz ovog vozila je zadobio teške tjelesne povrede, a radi se o I.I. rođen 1994. godine iz Trebinja.

Lakše tjelesne povrede zadobio je vozač kamiona koji je pušten na kućno liječenje.

Saobraćaj je bio obustavljen do 16:50 sati nakon čega je normalizovan, saopćeno je danas iz MUP-a KS.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.