Saopštenje MUP-a KS o saobraćajnoj nesreći u mjestu Ljubina *Arhiva

BiHIlijaš

Dana 17.11.2018. godine oko 13:35 sati na kolovozu magistralnog puta M-18 (Sarajevo – Tuzla) u mjestu Ljubina, općina Ilijaš, dogodila se saobraćajna nesreća.

Došlo je do sudara vozila marke VW Golf 2 vlasništvo R.A. kojim je upravljao vozač M.B. rođen 1954. godine iz Nevesinja i teretno motorno vozilo marke Iveco vlasništvo Adoprom AG d.o.o Srebrenik kojim je upravljao vozač E.S. rođen 1983. godine iz Zvornika.

Na licu mjesta je smrtno stradao vozač vozila VW Golf 2 B.M. i putnik M.R. rođen 1959. godine iz Nevesinja čija su tijela prevezena u prosekturu “Bare” radi obdukcije.

Teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila Golf 2 N.B. rođen 1985. godine iz Prištine koji je zadržan na daljem liječenju na KCUS-u u Sarajevu. Također, još jedan putnik iz ovog vozila je zadobio teške tjelesne povrede, a radi se o I.I. rođen 1994. godine iz Trebinja.

Lakše tjelesne povrede zadobio je vozač kamiona koji je pušten na kućno liječenje.

Saobraćaj je bio obustavljen do 16:50 sati nakon čega je normalizovan, saopćeno je danas iz MUP-a KS.

TAGOVI:
/ /
Autor članka je Redakcija sa 128 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.