Sarajevogas zapošljava, traže se različiti profili radnika

Redakcija 11. sep 2021 ID: 22883

Kantonalno javno komunalno preduzeće Sarajevogas raspisalo je četiri oglasa za prijem 24 uposlenika na određeno vrijeme, a plaće su i više nego dobre.

Tako ovo kantonalno preduzeće prima četiri zaštitara čija osnovna plaća iznosi 1.009 maraka. Za ovo radno mjesto neophodno je da kandidat ima završenu srednju školu ili da bude kvalifikovani radnik.

Traži se i glavni referent blagajnik koji će za svoj posao primati osnovnu plaću od 1.127 maraka, kao i dva referenta porto blagajnika gdje je predviđena plaća od 1.037 maraka.

U drugom objavljenom javnom oglasu za prijem radnika u Sarajevogasu traži se inženjer za razvoj, energetiku i projektovanje mreža i priključaka, a predviđena je osnovna plaća od 1.691 KM.

Traže se i dva radnika za održavanje i izgradnju gasnih mreža i priključaka čija će plata iznositi 926 maraka, te operater za mjerne instrumente također sa osnovnom plaćom od 926 maraka.

Sarajevogas ima upražnjene pozicije i za dva stručna saradnika za pravne poslove, zatim jednog stručnog saradnika za kadrovske poslove i stručnog saradnika za finansijske poslove. Plaća za ova radno mjesto iznosi 1.671 KM.

Također u oglasu je objavljeno da se traži i rukovodilac Sektora pravnih, kadrovskih i općih poslova. To je radno mjesto za koje je predviđena osnovna plaća od 2.298 KM.

Sarajevogas u oglasu objavljenom 10. septembra traži i pomoćnika direktora za ekonomske i pravne poslove, osnovna neto plaća iznosi 2.168 KM.

Na određeno vrijeme, tačnije na 12 mjeseci traži se i radnik za održavanje i ugradnju mjerno-regulacionih uređaja, plaća za ovo radno mjesto iznosi 1.037 KM, također traže se i dva radnika za održavanje i ugradnju mjerno regulacionih uređaja koji će imati osnovnu plaću od 926 maraka.

Sarajevogas ima upražnjene pozicije inženjera za mjerenje, mašinske struke. Osnovna plaća za ovo radno mjesto iznosi 1.691 KM.

Na 12 mjeseci bit će primljena i dva tehničara za puštanje u pogon UGI i očitanje, plaća iznosi 1.076 KM.

Također Sarajevogas traži i stručnog saradnika za marketing i odnose sa kupcima. Uposlenik će imati plaću od 1.671 KM.

Kandidati za sve ove pozicije moraju pored osnovnih uvjeta, ispunjavati i uvjete propisane za svako od radnih mjesta posebno.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 11. sep 2021 @17:29 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2109-111729-22883 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button