SBB Breza: Bazar za Emsudina Karića *Arhiva

Info: Aktivni članci 536, Arhivirani članci 4439

U organizaciji SBB Breza,  Bazar za Emsudina Karića će se održati 13. i 14. augusta 2018. godine u Zanatskom centru u Brezi sa početkom u 20 sati.

Emsudin Karić iz Breze, 1970. godište, boluje od jakog oštećenja srca koje radi sa samo 27% kapaciteta. Lijeći se već osam godina. Potrebno je da uradi ugradnju aparata-defibrilatora sa elektronskom uvodnicom, koja košta 19.000 KM (9.500 eura).

Emsudin je slabog materijalnog stanja i otac je maloljetnog djeteta koje se školuje. Sa svojom minimalnom penzijom nije u mogućnosti platiti ovaj hiruški zahvat.

Mole se svi ljudi dobre volje da pomognu Emsudinu.

Uplate možete izvršiti u Unicredit Bank na ime Emsudin Karić i broj žiro računa: 3389002505061385 , a koja bi mu omogućila pojačan rad srca na oko 40%.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.