SDA nije glasala ZA ukidanje paušala Zakona o platama

BiHVideo

Svi iz SDA?  Zašto su bili suzdržani 8 kantonalnih poslanika Kantona Sarajevo svi iz SDA, zašto nisu glasali ZA Zakon o platama kojim se ukidaju paušali od 580 KM profesionalnim zastupnicima, sa naglaskom profesionalnim, dok paušal ostaje onima koji nisu profesionalni zastupnici.
Jasmina Bišćević Tokić SDA, Aljoša Čampara SDA, Mirza Čelik SDA, Samra Ćosović Hajdarević SDA, Mahir Dević SDA, Admela Hodžić SDA, Smiljana Viteškić SDA i Amra Hasagić SDA.

Izvor: Facebook

Autor članka je Redakcija sa 271 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.