Šest crnih pojaseva za TKD Ilijaš i općinu Ilijaš *Arhiva

IlijašSport

Na polaganju crnih pojaseva u Novom Gradu gdje je bio domaćin TKD.K.VOGOŠĆA i TKD.K.DELFIN pod organizacijom TKD.S.BiH pred ispitivačem za crne pojaseve G.M.Goranom Teofilovićem certificiranim ispitivačem ( the world taekwondo headquarters) Kukkiwon-a . Taekwondo klub Ilijaš je dobio drugu generaciju crnih pojaseve sa područja Općine Ilijaš koji  su    uspješno položili za zvanja 1.POOM/1.DAN a to   su:

  • Mernes  Beganović majstor 1. DAN
  • Edin Nukić 1.POOM
  • Esad Nukić 1.POOM
  • Ajša Tatar 1.POOM
  • Adnan Hadžić 1. POOM

I trener kluba Mahir Brkić uspješno je položio za majstora Taekwondoa 3.DAN.Tako da je klubski i trenerski kadar Taekwondo kluba Ilijaš bogatiji za 6 crnih pojaseva i viši majstorskih zvanja.

Čestitamo na uspješno položenim crnim pojasevima.

Autor članka je Redakcija sa 270 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.