Šesto kolo Premijer lige BiH u stonom tenisu u KSC “Skenderija” *Arhiva

Sport

Danas je u KSC “Skenderija”odigrano šesto kolo Premijer lige BiH za žene gdje su djevojke  STK “Spin” Sarajevo bile bolje od ekipe STK “Hašim Spahić” iz Ilijaša rezultatom 4:0.

Moramo naglasiti da su djevojke STK “Spin” Sarajvo bile u jako dobroj formi a posebno možemo istaći mladu Džanu Biogradlić koja je pobjedila iskusnu Harisu Mešetović rezultatom 3:0.

Sve pohvale treneru Dini Ćustoviću na dobrim rezultatima.5c1e4f8b04006

Autor članka je Redakcija sa 131 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.