Sjednica Općinskog vijeća Ilijaš (32. po redu) biće održana u petak *Arhiva

Aktivni članci 855 od 862, Arhivirani članci 2921 od 2953

Za petak 28. juna 2019. godine najavljena je 32. sjednica Općinskog vijeća Ilijaš sa početkom u 10:00 sati.

Važna tačka sjednice je Odluka o davanju prethodne saglasnosti za dodjelu koncesije JP Elektroprivreda Sarajevo-Rudnik uglja Breza za istraživanje i ekploataciju mineralne sirovine uglja na području općine Ilijaš.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o novčanim podrškama u poljoprivrednoj proizvodnji na području općine Ilijaš za 2019. godinu.

Na ovoj sjednici vijećnici bi trebali odlučivati o: Prijedlogu Odluke o visini naknade za rad članova Savjeta mjesnih zajednica općine Ilijaš.

Na samom kraju sjednice su prijedlozi zaključaka o povjeravanju na upravljanje i održavanje zemljišta za potrebe mezarja u Starom Ilijašu i Ljubnićima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@ilijas.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati i putem Viber broja +38762-118-465, na mail redakcija@ilijas.net ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.