Škola fudbala “Tempo” Ilijaš: Uspješno realizovana škola skijanja na Bjelašnici

Škola fudbala "Tempo" Ilijaš uspješno je realizovla petodnevnu Školu skijanja na Bjelašnici

FotoIlijašSport

Škola fudbala “Tempo” Ilijaš  uspješno je realizovla Školu skijanja na Bjelašnici koja je trajala 5 dana.

Zadnji dan škole iskoristili su da mladim skijašima uruče diplome i medalje za uspješno završenu obuku.

Iz Škole fudbala “Tempo” javljaju da će naredni slobodan termin biti od 21.01.-25.01.2019. godine.
Svi koji žele biti dio Škole skijanja prijaviti se mogu putem kontakta na mob. telefone: 061/514-434, 061/493-494,  062/157-147 ili u inbox Facebook stranice OVDJE.

Autor članka je Redakcija sa 130 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.