Škola Fudbala Tempo: Ispraćaj još jedne uspješne godine

FotoIlijašSport

Danas je održana dodjela paketića, slika, diploma i medalja za naše članove u sali OŠ Stari Ilijas.
ŠF Tempo svake godine tradiocionalno na kraju kalendarske godine obraduje mališane poklonima i diplomama za uspješnu godinu kao i redovan dolazak na treninge.
Velika čast nam je bila ugostiti naše dječake i djevočice, kao i njihove roditelje u ovolikom broju.

Zahvaljujemo se menadžmentu OS Stari Ilijas, roditeljima i našim sponzorima.

Sve čestitke trenerima i asistentima koji učestvuju u trenažnom i odgojnom procesu s djecom, a našim djevojčicama i dječacima želimo uspješnu novu kalenedarsku godinu!

Autor članka je Redakcija sa 129 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.