Skupstina BHCAC London *Arhiva

Info: Aktivni članci 515, Arhivirani članci 3594

Tridesetak članova Bosanskohercegovačkog savjatodavnog centra su se sastali da obilježe kraj i ove radne godine te prodiskutuju izvještaje o radu manadžmenta, Upravnog komiteta, a naravno i tok finansijskih sredstava kroz aktivnosti.

5df7bf7439188

Prisutne je pozdravio predsjednik, Zaim Pašić, čestitajući Dan državnosti BiH te se osvrnuo na dobar rad na svim nivoima u protekloj godini i saopštio dobru vijest o fondovima koji su odobreni. Sađida Trožić, projekt menadžer, je ukratko obrazložila rad u proteklom periodu sa osvrtom na nove aktivnosti u saradnji sa opštinom Brent, kako se povećao broj korisnika usluga. Svi izvještaji nakon diskusija su usvojeni te je produžen mandat rukovodstvu: Ismeta Velić, Safeta Karabašić, Hasnija Majdanac,Nedim Mujčinović, Mesud Kahrimanović, Fejzi Jahaj i Zaim Pašić koji će zajedno sa menadžmentom upravljati BHCAC.

Srdačni pozdravi iz BHCAC.
Sretna vam Nova Godina i drugi praznici i blagdani.

Zaim Pašić

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.