“Socijalni program” Općine Ilijaš za 2020 godinu *Arhiva

Info: Aktivni članci 330, Arhivirani članci 4695

I ove godine iz Budžeta Općine Ilijaš realizuje se projekat “Socijalni program”, na način da će u periodu od marta do decembra tekuće godine, 30 porodica/lica sa područja općine Ilijaš koje su u stanju socio-ekonomske potrebe biti obuhvaćeno ovim vidom pomoći.

Za ovu namjenu u Budžetu je planirano 30.000 KM, koje se realizuju na osnovu provedbenih akata Općinskog vijeća i općinskog načelnika kojima je regulisana ova materija.

Prijedlog korisnika utvrđuju Savjeti mjesnih zajednica naše općine u saradnji sa nadležnim službama i ovim programom obuhvaćeno je 30 korisnika – porodica, kojima će u nevedenom periodu biti isplaćeno po 100 KM.

izvor: Općina Ilijaš

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.