Spisak učenika i studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u školskoj 2018/2019

Stipendije za studente iznose 100 KM, a za učenike 50, a isplaćivat će se devet mjeseci. Sredstva za stipendije obezbijeđena su Budžetom Općine Ilijaš za 2019. godinu.

IlijašObavještenja

Odluka o stipendiranju izuzetno nadarenih učenika i studenata

Na osnovu člana 107. Statuta općine Ilijaš-prečišćeni tekst («Službene novine Kantona Sarajevo», broj: 20/09), člana 7. Pravilnika o stipendiranju i nagrađivanju izuzetno nadarenih učenika i studenata («Službene novine Kantona Sarajevo», broj: 18/10, 10/13, 40/15 i 44/15) i prijedloga Komisije za izbor izuzetno nadarenih učenika i studenata, korisnika općinske stipendije u školskoj 2018/2019.godini, Općinski načelnik donosi:

Stipendiranje izuzetno nadarenih učenika i studenata u školskoj 2018/2019. godini

Odluka o stipendiranju učenika i studenata u stanju socijalne potrebe

Na osnovu člana 107. Statuta općine Ilijaš-prečišćeni tekst («Službene novine Kantona Sarajevo», broj: 20/09), člana 7. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata u stanju socijalne potrebe («Službene novine Kantona Sarajevo», broj: 36/09, 3/10 i 23/10, 40/15) i prijedloga Komisije za provođenje konkursa za izbor učenika i studenata u stanju socijalne potrebe, kandidata općinske stipendije u školskoj 2018/2019.godini,

Stipendiranje učenika i studenata u stanju socijalne potrebe u školskoj 2018/2019. godini

Stipendije za studente iznose 100 KM, a za učenike 50, a isplaćivat će se devet mjeseci. Sredstva za stipendije obezbijeđena su Budžetom Općine Ilijaš za 2019. godinu.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 1032 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.