Sporazum o saradnji SŠC “Nedžad Ibrišimović” sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu *Arhiva

Info: Aktivni članci 625, Arhivirani članci 4683

U ponedjeljak 23.12.2019. godine u prostorijama Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja potpisan je sporazum o saradnji, poslovno tehničkom razumijevanju između ovog fakulteta i Srednjoškolskog centra ,,Nedžad Ibrišimović”.

Ovim sporazumom njegovi potpisnici definišu zajednički interes i izražavaju želju za uspostavljanjem različitih vidova saradnje na polju realizacije zajedničkih interesa u oblastima djelatnosti ove dvije ustanove.

Nakon potpisivanja sporazuma predstavnici Srednjoškolskog centra ,,Nedžad Ibrišimović” su  u pratnji dekana gosp. Harisa Alića obišli prostorije Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja i upoznali se sa načinom studiranja na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Predstavnici SŠC ,,Nedžad Ibrišimović” Ilijaš ovom prilikom žele zahvaliti dekanu i drugom osoblju fakulteta na toplom i prijateljskom dočeku u nadi da će se potpisani sporazum početi realizovati u što skorije vrijeme.

Izvor: SŠC  ,,Nedžad Ibrišimović”

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.