Srcem za Ajnura: 1675 KM od učenika i uposlenika OŠ “Stari Ilijaš” *Arhiva

Aktivni članci 921 od 928, Arhivirani članci 2921 od 2953

Uposlenici i učenici OŠ “Stari Ilijaš” u zajedničkoj akciji prikupljanja novca za Ajnura Smajlovića iz Ilijaša prikupili su 1675 KM. Sredstva u ime ove ustanove i svih koji su bili dio ove akcije, danas je porodici Smajlović u njihovom domu u Solakovićima uručio Nermin Bešlija.

Inače OŠ “Stari Ilijaš” je u više navrata pokazala humanost, odzivom na  akcije prikupljanja novčanih sredstava, posebno za naše sugrađane.  Od srca  zahvaljujemo uposlenicima, učenicima i njihovim roditeljima koji su prikupili ovaj iznos za našeg Ajnura.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude, organizacije i druge ustanove širom BiH da se uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi se sredstva u iznosu od 25 000 eura prikupila što prije.


Iznos od 25 000  eura roditelji bi trebali skupiti najdalje do jedanaestog mjeseca ove godine, a prema informaciji koju smo dobili od porodice prikupljeno je tek pola od potrebnog iznosa.

Ukoliko želite pomoći ili želite da stupite u kontakt sa porodicom možete to učiniti ukoliko pozovete broj telefona 062-366-856.

Ajnuru Smajloviću možete pomoći i uplatom na ŽIRO račun:

Iz Bosne i Hercegovine:
Žiro račun – Raiffeisen banka
Ime i prezime: Ajnur Smajlović
Broj računa: 1610000000000011 – Partija: 09001667833

Za uplate iz inostranstva otvoren je IBAN račun za Ajnura informacije na slici ispod, a možete kontaktirati porodicu na društvenoj mreži Facebook klikom OVDJE. 

REIFFEISEN BANK DD  BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE: RZBABA2S
ADRESS: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH
IBAN CODE: BA391612000103047958
BENEFICIARY NAME: AJNUR SMAJLOVIC
BENEFICIARY ADDRESS: SOLAKOVIĆI BB, ILIJAŠ

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasmedia@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Šaljite nam vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta! Vaše dojave možete slati i putem Viber broja +38762-118-465, na mail ilijasmedia@gmail.com ili porukom na Facebook fan stranici klikom ovdje.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.