Predstavljamo Vam
Ispod su neki od linkova koji predstavljaju Ilijaš

SŠC ” Nedžad Ibrišimović”-ispraćena još jedna generacija maturanata

U utorak, 23.05.2017.godine upriličena je promocija maturanata naše škole.Nakon defilea ulicama grada, u Sportskoj dvorani KSC Ilijaš održana je svečana podjela svjedočanstava i pohvala učenicima koji su se naročito istakli u učenju i vladanju, postignutim rezultatima na takmičenjima, radu u sekcijama, klubovima i udruženjima.

Večeras smo ispratili još jednu generaciju maturanata, koji su protekle tri, odnosno četiri godine, bili dio naših života i koji su obogatili naše životno iskustvo.Još jednom su nam se dogodili mladi ljudi, kojima smo pomogli da sanjaju i ostvaruju svoje snove.U ovoj školi učili su gradivo iz različitih predmeta, ali su učili i o životu i njegovim istinskim vrijednostima.

Foto: Ilijas.info

Dragi maturanti, čestitamo vam završetak srednjoškolskog obrazovanja.Vjerujte u sebe, budite uporni, učite, ali njegujte i istinske vrijednosti, kao što su pravednost, poštenje, prijateljstvo, ljubav, tolerancija, humanost, saosjećajnost, odgovornost, predanost radu, kreativnost.Želimo vam sreću i ostvarenje snova u novom životnom poglavlju.

Iskrene čestitke upućujemo i razrednicima Fuadu Ražanici(III2), Murizu Kučinaru(III3), Muneveri Čaušević(III4), Adilu Muhiću(IV1) i Jasmini Rastoder(IVa), koji su svojim radom, trudom i istinskim zalaganjem uspješno izveli na pravi put još jednu generaciju učenika.

Prof.Amra Đečević

Prijavi Članak

Ukoliko smatrate da sadržaj koji se nalazi u članku nije trebao i ne smije biti objavljen molimo vas da to prijavite i navedete vaše razloge. U interesu nam je da su sve objavljene informacije tačne. Molimo vas da nam ako imate dodatnih informacija vezano za ovaj članak iste pošaljete putem ove forme. Hvala vam, Redakcija Ilijas.net Portala