Starijim korisnicima javnih kuhinja u KS hrana će biti dostavljena na kućnu adresu *Arhiva

Info: Aktivni članci 323, Arhivirani članci 4695

Starijim korisnicima javnih kuhinja u Kantonu Sarajevo hrana će biti dostavljana na kućnu adresu, navodi se u odluci koju je donijela Vlada Kantona Sarajevo na prijedlog Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice.

„Briga o našim najugroženijim sugrađanima i sugrađankama, je prioritet svih nas u Ministarstvu. Ovim putem, još jednom apelujem na starije stanovnike da ostanu u svojim kućama, a mi ćemo se pobrinuti da im olakšamo vrijeme tokom vandredne situacije u Kantonu Sarajevo“, poručila je ministrica Jasna Agić.

Ova akcija sprovodi se u saradnji sa javnim kuhinjama u Kantonu Sarajevo: Centralnom javnom kuhinjom – Crveni križ Kantona Sarajevo, Javnom kuhinjom „Merhamet“, Pučkom kuhinjom „Kruh svetog Ante“, Narodnom kuhinjom „Stari Grad“, Pučkom kuhinjom „Jelo na kotačima“ i Javnom kuhinjom „Dobrotvor”.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.