Sudar dva automobila na Kobiljoj Glavi, ima povrijeđenih *Arhiva

Prema još nezvaničnim informacijama, četiri osobe su povrijeđene i prebačene na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

BiH

U naselju Kobilja Glava – Hotonj u Sarajevu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih osoba.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila večeras u sarajevskom naselju Kobilja Glava te da ima povrijeđenih osoba. Kako nezvanično saznajemo da je do sudara došlo kod skretanja prema Orahovom brijegu te da su navodno povrijeđene četiri osobe.

Sudarila su se dva vozila na kojima je nastala veća materijalna šteta. Policija je ubrzo stigla na mjesto sudara zbog kojeg je nastala velika gužva, odnosno duga kolona vozila. Saobraćaj će biti normalizovan nakon završetka policijskog uviđaja i uklanjanja oštećenih automobila.

5c06f422f20fc

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.