Sumea Kulo u finalu 10. Radio festivala Radio Žepča 20.aprila *Arhiva

Ilijaš

U srijedu, 21. marta 2018. godine, u programu Radio Žepča i 18 partnerskih radio postaja/stanica, realizirana je sedma polufinalna emisija 10. Radio festivala Radio Žepča u kojoj su nastupili takmičari  iz Ilijaša i Busovače.

Zbrojem glasova stručnog žirija svih radijskih postaja/stanica i glasovima publike putem telefona izravno u emisiji, odlučeno je da u finale 10. RFRŽ ide iz Ilijaša Sumea Kulo sa pjesmom 11 od Marije Šerifović s osvojenih 206, a iz Busovače u finale se plasirao Gabrijel Golub sa pjesmom Loše vino osvojenih 196 bodova.

Finalna večer 10. Radio festivala Radio Žepča  održat će se 20. aprila 2018. godine s početkom u 18.00 sati u Domu kulture u Žepču, kada će nam se predstaviti svih devetnaest izvođača koji su se plasirali u završnicu. 

Svim  učesnicima  ovim putem čestitamo, a ostalim takmičarima  želimo više uspjeha naredne godine.

Autor članka je Redakcija sa 122 aktivnih i 857 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.