Sutra 01.12.2018.god (subota), Škola Fudbala Tempo Ilijaš u humanitarnoj akciji za Aminu Bradić *Arhiva

Info: Aktivni članci 482, Arhivirani članci 4169

Sutra, 01.12.2018. godine, u subotu, Škola Fudbala Tempo Ilijaš organizuje utakmicu humanitarnog karaktera a povodom pomoći koja je potrebna našoj sugrađanki Amini (Midhat) Bradić. Utakmica će se odigrati protiv komšijske ekipe iz Župče, dječacaka iz FK Mladost Župča sa početkom u 11 sati u Sportskoj dvorani KSC-a Ilijaš.

Molimo sve ljude dobre volje da nas podrže i da uzmu finansijsko učesće u ovoj humanitarnoj akciji, koliko je ko u mogućnosti.

Amina je oboljela od teške bolesti pod nazivom “Lymphoma malig. hodgkin“, jedne od vrsta karcinoma koji zahtjeva skupo liječenje koje sama porodica ne može priuštiti.

Naime, potreban je lijek koji nije dostupan u Bosni i Hercegovini, a naziv lijeka je “Prentuiximab vedotin”, cijena tromjesecne terapije je cca 60.000 KM. “NAŠE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO

Amina počinje zračenje 7. decembra  2018. godine, nakon čega je u potrebi za već navedenim lijekom.
Uplate se mogu izvršiti na tekući račun njenog oca Midhata Bradića otvorenog kod Vakufske banke D.D. Sarajevo, Ekspozit Ilijaš 02.
Žiro račun je 1602008500027088, a s obzirom da otac oboljele Amine ima samo tekući račun potrebno je navesti i broj 5061-04-206314 u polju primalac.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.