Sutra u kino sali Ilijaš: Akademija povodom obilježavanja godišnjice genocida u Srebrenici *Arhiva

Obavještenja

U okviru manifestaciju “Dani sjećanja – SREBRENICA 11. juli 1995. god” u cilju obilježavanja 22. godišnjice genocida (11.jula 1995.) nad građanima BiH koji su u tom periodu živjeli u “zaštićenoj zoni UN-a Srebrenica” sutra (09.07.2018) bit će upriličena Akademija sa početkom u 19:00 sati u Kino sali Ilijaš.

GOSTI AKADEMIJE:

  • Akademik dr. Suad Kortčehajić
  • Amir Šečić autor knjige „Teško da sam bio dijete“

Kulturni program izvest će:

  • Mirza Mušija – glumac
  • Magistrica muzike Dženana Šehanović – pijanistica
  • Adeslisa Merdžić – solistica
  • Posjeta kompleksu “Srebrenički arburetum” (Srebrenički cvijet Karašnica) bit će upriličena pola sata prije početka Akademije, u 18:30 sati.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom odamo dužnu počast i pijetet svim žrtvama genocida u Srebrenici.

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.