Svaka kiša izazove probleme, stanari ljuti. *Arhiva

Ilijaš

Na poziv nezadovoljnih stanara otišli smo na lice mjesta gdje smo zatekli poplavljene ulaze. Nezadovoljni su kažu jer svaki put malo jači pljusak izazove poplave i ulazi u zgrade budu poplavljeni. Zvali su kažu i predsjedavajuću savjeta mjesne zajednice ali odgovora nije bilo. Za nas sluha niko nema i ovdje smo odvojeni od ostatka svijeta, bar se tako osjećamo.

Problem je ovo koji traje duže vrijeme i obećano je bilo za vrijeme prošlih izbora da će im se sanirati ulazi i pristup zgradama te da će biti nasut prilaz i prostor između zgrada ali posle izbora gdje su glasali za te iste koji su dali obećanje.

Prije izbora su nam redovno dolazili obećavali su sve i svašta, ali nakon što su pokupili naše glasove nigdje nikog ni dan danas.,  ljutito nam govori jedna od stanarki.

Ne znaju više kome da se obrate, razumiju da se poplave mogu desiti bilo gdje usljed velikih padavina ali kod nas je problem svakom malo jačom kišom.

U nastavku pogledajte slike koje smo zabilježili na licu mjesta.

Autor članka je Redakcija sa 139 aktivnih i 784 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net | +387(0)62 118 465

#IlijašNet #iNet | 2018 IlijašNet© Prvi u Ilijašu
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.