Svečanost povodom historijskog rezultata TKD Kolektiva Bosna - /Arhiva

Sadržaj objavljen pod brojem SN1/2011-250055-3969

Dana 24.11.2020. godine u sportskoj taekwondo sali Sportsko – rekreacionog centra Bosna u Visokom, održana je svečanost proslave i promocija historijskog rezultata za naš TKD Kolektiv Bosna, osvajanje zlatne medalje i Europskog klupskog šampiona u kategoriji – 57 kg na osmom Europskom klupskom prvenstvu održanog u Zagrebu, Republika Hrvatska.

Upriličeno je i rezanje svečane torte kao i uručenje pehara i nagrade ispred našeg TKD Kolektiva našem šampionu Fahrudinu, a koju je uručio naš glavni i odgovorni trener G- din Edin Kajević Kaja, majstor taek won doa 5. dan, a koji je tom prilikom rekao : Ovaj uspjeh Fahrudina Adilovića je historijski uspjeh za naš Taekwodno Kolektiv Bosna, a koji nas je podigao stepenicu više i usmjerio u klub odabranih i najboljih Taek won do klubova u Europi! Ako Bog da naš Fahrudin će svojim radom i treniranjem zaslužiti i dostići olimpijsku normu te nastupiti na olimpijskim igrama te nas obradovati kao što nas je i sad obradovao ovim vrhunskim rezultatom. Mi kao TKD Kolektiv Bosna sa svojim trenerskim osobljem ćemo mu pomoći na tom zvjezdanom sportskom putu. Posebno hvala kako roditeljima Fahrudina tako i roditeljima naših ostalih članova kao i našim prijateljima i svima onim koji podržavaju naš TKD Kolektiv.

Program obilježavanja i proslave je vodio poznati sportski novinar Rešad Mamela.

Proslavi i promociji rezultata su prisustvovali naši članovi, roditelji, prijatelji kao i sportski radnici i sportski novinari! Snimljeni su i interview i prilog o našem šampionu a kojeg je uradio istaknuti sportski novinar Muhamed Bikić!

Poslije promocije i proslave rezultata upriličen je i spektakularni vatromet, a sve u čast Europskog šampiona!

Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovu našu proslavu!

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!!

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.

Povezani članci

Back to top button