Taekwondo Club “Bosna” Visoko: Prezentacija Taekwondoa u Podlugovima *Arhiva

Info: Aktivni članci 598, Arhivirani članci 4683

Danas 20.09.2018. godine, održana je prezentacija Taekwondoa koji je prezentovao Demo tim Taekwondo Kolektiva Bosna Visoko. Prezentacija je održana na platou ispred Osnovne škole “Podlugovi” Ilijaš, gdje je istu pratio veliki broj učenika. 

Dana ponedeljak  24.09.2018. godine u Osnovnoj školi “Podlugovi” Ilijaš održat će se prvi trening od 19.00 h a kad će biti i upis novih članova. treninzi će se održavati ponedeljkom i srijedom od 19.00 h.

Treninge će voditi glavni trener Taekwondo Kolektiva Bosna Edin kajević – Kaja majstor taekwondoa 5 dan i Osmanbegović Mirza 3 dan sa asistentima.

TEAKWONDO CLUB „BOSNA“ VISOKO osnovan je 18.05.2009.godine.
Osnovni ciljevi osnivanja kluba su afirmacija mladih i unaprjeđenje kulturnih,sportskih i takmičarskih aktivnosti Taekwondo sporta u Bosni i Hercegovini.
Osnivač i predsjednik kluba je gospodin Edin Kajević,Majstor Taekwondoa III dan,certificirani trener na nivou Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine i verifikovani međunarodni sudac A clase. Asistent kluba je Asmir Ohran, sekretar Elvir Špiodić.

TAEKWONDO CLUB „BOSNA“ VISOKO trenutno broji 150 članova uzrasta od 5 do 28 godina od kojih je 30 u takmičarskoj selekciji kluba i 15 članova demo-tima koji nastupa u šou programima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.