TAEKWONDO KOLEKTIV “BOSNA” POLAGANJE ZA VIŠE POJASEVE – Viša učenička zvanja. *Arhiva

Info: Aktivni članci 575, Arhivirani članci 4439

U ponedjeljak, 26.11.2018., taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali MSŠ “Hazim Šabanović” u Visokom organizovao je jubilarno 20. polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve.

Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević, predsjednik i glavni trener, Edin Valjevac, zapisničar, Elvir Špiodić, sekretar TKD “Bosna” i Almin Kajević, trener u TKD “Bosna”.

Polaganju je pristuplilo 144 polagača sa svih punktova kolektiva “Bosna” iz četiri općine (Visoko, Breza, Vareš i Ilijaš).

5bfd9477ef663

“Tokom poloaganja za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera našeg kolektiva, a kasnije smo našim mladim trenerima uručili prigodne zahvalnice i poklon (dobok), za istaknuti rad i doprinos napretku našeg kolektiva “Bosna”. Našim članovima, koji su polagali za crne pojaseve, 15. marta ove godine, verificiranom od Taekwondo Saveza BIH, također su dodijeljeni certifikati o položenom POOM/DAN crni pojas dostavljeni iz Kukkiwona”, izjavio je Edin Kajević – Kaja.

Svoje vještine, brzinu, snagu, kao i umjetnost pokreta u prepunoj sali pokazalo je 144 polagača!!

Čestitke svima koji su položili za viši pojas!!

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.