Taekwondo Kolektiva Bosna iz Visokog od sada i na području Kiseljaka *Arhiva

Info: Aktivni članci 557, Arhivirani članci 4683

Obavještavamo javnost da je pokrenut novI punkt Taekwondo Kolektiva Bosna i to na području Kiseljaka gdje članovi mogu trenirati na dva mjesta. U Kiseljaku gdje članovi ovog kluba treniraju u sali Islamskog centra u kao i na Bilalovcu gdje treniraju u sportskoj sali OŠ “Kiseljak” Bilalovac. Prezentacija Taekwodno Kolektiva Bosna kao i upis novih članova na navedenom punktu obavljen je dana (srijeda) 13.02.2019. gdje se upisalo 70 novih članova.

Cilj Taekwondo Kolektiva Bosna je da  članovima u Kiseljaku ponudi mogućnost treniranja u ovom  kolektivu a sve kako bi dobili vrhunske sportiste koji će osvajati najsjajnija odličja na takmičenjim. Taekwodno Kolektiv Bosna ima vrhunske uslove za treniranje svih članova, zatim edukovane trenere koji će svojim znanjem i sposobnostima prenijeti znanje i vještine na sve članove.

Prvi trening na punktu u Bilalovcu u sportskoj sali OŠ “Kiseljak” Bilalovac je s početkom u 16.00 h, a na Punktu u Kiseljaku u sali Islamskog centra s početkom u 18.00 h.

Pridružite se i Vi najuspješnijem Taekwodno Kolektivu u BiH.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.