Taekwondo Tim Bosna na 33. International PARK POKAL 2018. *Arhiva

BiHFotoSport

Taekwondo Tim Bosna veceras tacno u 19h iz SRC Bosna se uputio na internacionalno takmicenje Stuttgart-Njemacka pod nazivom Park Pokal 2018… nas tim ce predstavljati 12 takmicara, 8 muskaraca i 4 djevojke
Tim Bosna ce predvoditi glavni trener Edin Kajevic-Kaja nasem timu zelimo uspjesan vikend u Njemackoj…

Na 33. International PARK POKAL Sindelfingen – Njemačka, koji se održao dana 01 i 02.12.2018 godine u Sindelfingenu u Njemačkoj, ispred Taekwondo Kolektiva Bosna – TIM Bosna nastupilo je 12 takmičara (8 muškaraca i 4 djevojke). Naš tim je predvodio Glavni trener Edin Kajević – Kaja.

Na samom takmičenju prijavljeno je preko 1000 takmičara iz cijele Europe, a u izutetno jakoj konkurenciji naš tim je osvojio i pehar za ekipni plasman.

Od 11 takmicara ukupno osvojeno 8 medalja.
Zlatne : 2
Srebrene : 4
Bronzane : 2
PEHAR ZA EKIPNI PLASMAN.
Zlatne medalje su osvoili : Sajra Kajević i Fahrudin Adilović.
Srebrene nedalje osvojili su : Tarik Ohran, Adin Sahić, Deni Knežević,Tajma Kajević
Bronzane medalje osvojili su ; Patrik Bogeljić, Semir Jusić.

Taekwondo Kolektiv Bosna, čestita svim takmičarima na ovom izuzetnom rezultatu!

Autor članka je Redakcija sa 251 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.