Taekwondo Tim BOSNA  na 9. međunarodnom prvenstvu SOKOL OPEN BIJELJINA 2018 u Bijeljini *Arhiva

Sport

03.11.2018. godine Taekwondo  Tim BOSNA nastupio je na međunarodnom prvenstvu 9. SOKOL OPEN BIJELJINA 2018 u Bijeljini. Tae kwon do Tim BOSNA nastupio je sa 8 boraca u konkurenciji 330 takmičara!

TIM BOSNA VICEPRVAK

Ekipno
1 ekipno-mlađi kadeti – pehar
2 ekipno – kadeti – pehar
2 ekipno u ukupnom plasmanu – pehar

Medalje pojedinačno ;

Zlatne medalje osvojili su ;
1.Davud Mešinović
2.Imran Bašić
3.Fahrudin Adilović
4.Tarik Ohran.

Srebrene medalje osvojili su :
1.Sajra Kajević
2.Tajma Kajević
3.Ajša Trnčić

Treneri koji su predvodili tim : Edin i Almin Kajević.

Tae kwon do kolektiv BOSNA ,upućuje iskrene čestitke, takmičarima, kao i trenerima, na izuzetno dobrim pojedinačnim rezultatima,koji su doveli do ekipnog plasmana u veoma jakoj konkurenciji.

Autor članka je Redakcija sa 132 aktivnih i 907 arhiviranih članaka. Autora možete kontaktirati na email redakcija@ilijas.net.
U skladu s principima samoregulative za štampane i online medije, aktivna uloga građana, čitatelja štampe i posjetilaca web portala, u podizanju profesionalnih standarda izvještavanja, je neophodna i dragocjena. Ulaganjem prigovora na neprofesionalne ili nepotpuno objavljene sadržaje u ovim medijima, na nepravilnosti i nepoštovanje Kodeksa za štampu i online medije BiH, građani, zajedno sa novinarima, učestvuju u borbi za istinitu i pravovremenu informaciju, štiteći slobodu medija i informiranja, slobodu govora i svoje pravo na istinu. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom IlijašNet-a (redakcija@ilijas.net), vašu prijavu možete poslati i Vijeću Za Štampu OVDJE

Povezani članci

IlijašNet je grupa osoba koje nisu politički opredijeljene po pitanju informisanja građana. Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne informacije od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi informisali o svim dešavanjima na području Ilijaša i šire.

Ako ste svjedočili nekom događaju, imate informaciju od značaja za javnost, želite prijaviti korupciju, podijeliti vašu priču, najaviti događaj, preporučiti temu, podijeliti fotografije ili video javite nam.

redakcija@ilijas.net

EvropaMagazin™ ©2009-2019 News CMS by M.D.P.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.