TDK Bosna Visoko: Od sada sekcije engleskog boxa i kickboxa

Info: Aktivni članci 433, Arhivirani članci 1919

Pored taekwondo treninga za rekreativce i takmičare Kolektiv Bosna, na čelu sa Edinom Kajevićem, otvara sekcije engleskog boxa i kickboxa. Treninge će predvoditi profesor borilačkog sporta Feker Jbeli. Treninzi na sekciji Visoko, u sportsko-rekreativnom centru Bosna, su već krenuli i održavaju se utorkom i četvrtkom od 21h, dok je prvi trening na sekciji Bosna-Breza u ponedjeljak u 21h,u prostorijama IC Breza. Upis je besplatan za sve koji žele da probaju trenirati rekreativno, da nauče osnove ovog sporta ili da se oprobaju u takmičarskom dijelu.

Kratka biografija trenera, prof. Feker Jbeli :

Zovem se Feker Jbeli, rodjen 13.06.1978. godine u Tunisu. Zavrsio sam Univerzitet fizickog obrazovanja i sporta 2003. godine i dobio zvanje Profesor fizickog obrazovanja i sporta, specijalnost boks. Takodje imam internacionalni nivo za trenera boksa, engleskog boksa i kick boksa. Radio sam u srednjoj skoli u Tunisu, 3 godine sam bio clan sportskog kluba u Sfaxu (Tunis), 2 godine u Nacionalnom bokserskom timu Tunisa, 3 godine sam bio trener za fizicku pripremu za karate (Tunis), 4 godine sam radio u drzavnom centru za boks u Tunisu (instruktor i trener), 3 godine u vojsci u Dubaiju (UAE), trener bliskog kontakta u borbi, 9 godina u Kataru u Ministarstvu za visoko obrazovanje kao profesor, te kao trener kick boksa. Ozenjen i trenutno nastanjen u Bosni, Vogosca.

Budite i vi dio našeg kolektiva, Kolektiva Bosna

Predsjednik i glavni trener kolektiva BOSNA
Edin Kajević-kaja sa trenerima: Almin Kajević, Kerim Ahmedspahić, Feker Jbeli, Mersiha Kajević, Amila Mlivić

5ef42d8d20d08 5ef42d8fd4994 5ef42d921285c 5ef42d9460a03 5ef42d970bd97 5ef42d98c9f7f 5ef42d9a8b234

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.