Taekwondo kolektiv “Bosna” od sada i u Osnovnoj školi „Mehmedalija Mak Dizdar“ u Dobrinju *Arhiva

Info: Aktivni članci 513, Arhivirani članci 3594

Taekwondo kolektiv „Bosna“ Visoko otvorio je novu sekciju i ispostavu kluba, a nakon otvorenja u Gračanici, jedanaesta po redu sekcija od sada će raditi u Osnovnoj školi „Mehmedalija Mak Dizdar“ u Dobrinju. Otvorenje nove sekcije kluba bilo je prilika i za prezentaciju vještina polaznika i članova ovog izuzetno uspješnog kolektiva.

Ovo je naša jedanaesta sekcija, a prisutni smo u četiri grada, Visokom, Kiseljaku, Varešu i Brezi, sa preko 300 članova, koji osim treniranja i sportskog načina života, našem klubu već godinama donose i najsjajnija odličja sa domaćih, ali i međunarodnih takmičenja. – kazao nam je predsjednik TKD „Bosna“ Visoko, Edin Kajević – Kaja majstor taekwondoa 5 dan.

5dbc335901718

I ovoga puta prezentaciji kolektiva je prisustvovao veliki broj učenika pomenute škole, koji su pokazali interes da se uključe u kolektiv, a rukovodstvu škole je dodijeljena i zahvalnica za pomoć pri organizaciji prezentacije, kao i pokretanja još jedne sekcije. Prvi trening u Dobrinju zakazan je za sutra (petak) od 18:00 sati.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim.
Nikada nemoj misliti da rat, nebitno koliko bio potreban ili opravdan, nije zločin.