Tehnički pregled vozila “Ado-Trans” u Ilijašu

Redakcija 19. jul 2021 ID: 20152

Bosanskohercegovačka kompanija “Ado-Trans” d.o.o. Visoko nedavno je otvorila tehnički pregled vozila u Ilijašu, gdje građani i pravna lica iz Ilijaša i okoline imaju priliku da dobiju sve usluge vezane za tehnički pregled, po najvišim standardima.

Otvaranje nove poslovnice tehničkog pregleda vozila u Ilijašu dokaz je da kompanija “Ado-Trans” d.o.o. Visoko napreduje, zadovoljavajući potrebe svojih klijenata.

Tehnički pregled vozila je djelatnost od općeg društvenog interesa gledajući sa aspekta sigurnosti prometa na cestama i sa aspekta ekologije. Prema odredbama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u Bosni i Hercegovini propisana je obveza tehničkog pregleda motornih i priključnih vozila. Na tehničkom pregledu vozila provjeravaju se svi uređaji koji su serijski ugrađeni u vozilo, bez bitnog rastavljanja dijelova vozila.

Za sve informacije ili termine kontaktirajte ih putem inforrmacija ispod.

Kontakt telefon: 033 549 109 ili 063-722-941

Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Petak (7:30 – 16:00h)
Subota (8:00 – 12:00h)
Nedjelja neradna
Email: adotrans@gmail.com

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen ovdje krši Vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Sadržaj iznad je u naš sistem unešen 19. jul 2021 @11:12 od strane autora Redakcija osim ako nije navedeno drugačije (preuzeto, izvor obavezan) i numerisan je unikatnim brojem SN1/2107-191112-20152 koji možete koristiti tokom prijave kako bi znali o kojem se sadržaju radi. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail adresu ilijasnet@gmail.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal IlijašNet nema obavezu postupiti po istim. Komentari na društvenim mrežama ne predstavljaju stavove portala IlijašNet te su odgovornost autora komentara.
Želite li dostaviti saopćenje za javnost, dojaviti vijest, najaviti događaj ili se reklamirati na portalu IlijašNet kontaktirajte nas na:
Email: ilijasnet@gmail.com
Viber poruke: +387 62 118 465
Facebook poruke: Facebook Poruka

Povezani članci

Back to top button